试题中心
首页 > 试题中心 > 2020年学位英语考试模拟试题及答案

2020年学位英语考试模拟试题及答案

摘要
2020年学位英语考试模拟试题及答案。

2020年学位英语考试模拟试题及答案:

学位英语

1. You must hand in your paper on Monday, _____ you haven't finished it.

A) no matter how  B) whenever  C) even if  D) wherever

答案:C周一你必须上交报告,即使你尚未完工。

2. It is easier to catch a sleeping lion _____ the one that's awake.

A) that  B) than  C) when  D) which

答案:B抓一只睡觉的狮子比抓清醒的要容易很多。

3. The nurse treated the patient _____ he were her own brother.

A) like  B) as  C) even if  D) as if

答案:D护士对待病人,就像是她的亲兄弟一样。

4. _____ he was in poor health, he kept on working.

A) Because  B) As  C) Although  D) However

答案:C尽管他身体不好,但他还在工作。

5. We'll try to finish the work in time _____ we are short of manpower.

A) in spite of  B) until  C) before  D) though

答案:D我们将尽力完成这工作,尽管我们人手短缺。

6. You mustn't be too proud of yourself _____ you have made much progress.

A) even if  B) as  C) because  D) since

答案:A你不能让自己太骄傲,即使你取得了很大的进展。

7. You have to hold on, _____ difficulties you meet.

A) however  B) whatever  C) no matter  D) how

答案:B你要挺住,无论你碰到什么困难的事儿。

8. _____ hard I tried, I could not memorize the whole text.

A) However  B) Because  C) As  D) Though

答案:A不管我尽了多大努力,我也不能熟记课文。

9. _____ people might say, we still trust you as we did before.

A) No matter what  B) Even though  C) What  D) However

答案:A不管别人怎样说,我们仍然相信你,就像以前一样。

10. The number of people who travel by air in China _____.

A) is larger than before  B) is biggest now

C) are larger than ever  D) as larger as before.

答案:A在中国乘飞机出行的人多于以往

各位考生都答对了吗?

相关文章推荐
点击浏览器下方分享到微信
点击浏览器下方分享到朋友圈
点击浏览器下方分享到QQ